Безплатен лифт за участниците в кампанията “Да почистим Пампорово заедно”

01 Jun, 2018

Лифтът до вр. Снежанка ще вози утре безплатно всички участници в кампанията “Да почистим Пампорово заедно”, съобщиха от “Пампорово” АД. Доброволците, които се включат в инициативата за чистене на курорта, ще могат безплатно да посетят кафе-панорамата “Снежанка” и тв кулата с панорамната площадка.
Акцията “Да почистим Пампорово заедно” ще започне в 9:30 часа на плаца “Студенец”. За доброволците от Смолян и Чепеларе са осигурени автобуси, които тръгват в 9:00 часа от паркингите пред Планетариума в Смолян и пред община Чепеларе. Двете общини са заявили подкрепа за инициативата за почистване на Пампорово.

Организаторите очакват в кампанията да се включат доброволци, хотелиери, ресторантьори, скиучители, представители на бизнеса в курорта. В 14.30 часа е предвидено събиране на всички доброволци на поляната на вр. Снежанка, след което за участниците е осигурен безплатен вход за кулата “Снежанка”. Инициаторите на акцията “Да почистим Пампорово заедно” се надяват да я превърнат в ежегодна, предаде БТА.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура