Аквапарк „Персенк” откри летния сезон

25 May, 2018

С изискано парти, гала вечеря и много музика беше дадено началото на тазгодишния летен сезон в Термален аквапарк Персенк – град Девин. В очарователният родопски град се събраха гости и видни представители на бизнеса в България , които купонясваха до малките часове на сутринта. Сред популярните лица бяха забелязани моделът и телевизионна водеща Гери Дончева в приятна компания и Катрин Велкова – световна шампионка по художествена гимнстика и основтелка на детски клуб Локомотив София. За доброто настроение на всички се грижеха водещите на събитието – познатите и обичани лица от екрана Иван и Андрей.

Последва коктейл около басейна под звуците на уникалните изпълнения на квартет Интро. За гостите имаше специални изненади, поднесени от дамите от клуба по художествена гимнастика към НСА и прекрасните момиченца от СКХГ Локомотив София, които завладяха всички с грациозните си съчетания.
Вечерта продължи в модерния ресторнт – градина „Модър“ на комплекса. Поздрав към гостите отправиха заместник – областният управител на област Смолян – Адриан Петров и Красимир Даскалов – кмет на община Девин.

Присъстващите имаха възможността да се насладят на уникални ястия, приготвени лично от главния готвач на заведението и да се позабавляват с разнообразната музикална и танцова програма, която любезните домакини бяха подготвили.

Гост изпълнители бяха Емилия Валенти, финалист в „Гласът на България“, Сунай Чалъков, балет Магаданс и Стефан Диомов и „Петте сезона“. Към края на вечерта се изсипа дъжд от фойерверки, който озари небето над града.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура