Обръщение на кмета на община Девин

05 Apr, 2018

Уважаеми съграждани и жители на община Девин,

обръщам се към Вас с голямо удоволствие, за да Ви информирам за това, което общинското ръководство и целият екип правят за Вас !
Правя го малко изпреварващо , но нямам намерение , някой с някое питане в Народното събрание, отново да си присвои труда на толкова много хора от общинската администрация.
И така, за мен е важно да знаете, че процедурите по ЗОП , за избор на изпълнител на СМР за половината от улиците в с. Гьоврен, настойност 900 000 лв.и на улица в с. Осиково, на стойност 550 000 лв. , средства отпуснати с ПМС от правителството на ПП ГЕРБ , вече са избрани. Предстои сключването на договори с тях, след което ще бъдат открити строителните площадки.
Напълно ще бъде рехабилитирано и обновено читалището в с . Осиково.
Освен ремонта, който беше извършен на читалището в кв . Настан, съвсем наскоро там бяха подменени и седалките.
И за да не стане така, някой да задава въпроси в Народното събрание за неща, които вече са свършени от Общинското ръководство, какъвто беше случая с водопровода на кв. Настан, искам да поясня, имаме обещание за финансиране и на водопровода в с. Брезе.
Оставаме винаги верни и загрижени за жителите на общината и ще продължим да работим честно, открито и само в интерес и полза на жителите на Община Девин !

КРАСИМИР ДАСКАЛОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ДЕВИН

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура