Ужас! Откриха мъртви мъж и жена в Пампорово

14 Feb, 2018

Откриха застреляни мъж и жена в автомобил Ауди ”ТТ” с пловдивска регистрация в курорта Пампорово. Двете тела са намерени в района на вилно селище „Малина”. Сигналът е подаден на телефон 112 е снощи около 23:25 часа. Колата е била на пътното платно и телата са били с видими прострелни рани. Намерен е и пистолет ”Макаров”. Мъжът е на възраст около 50, а жената на около 40 години, съобщи шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

На място веднага е изпратен екип на полицията, който установява, че в автомобила, който е с пловдивска регистрация, има трупове на мъж и на жена, с видими огнестрелни рани по телата и на двамата. Екип на Спешна медицинска помощ е констатирал смъртта. На място е изпратена дежурна оперативна група на Областна дирекция РУП – Чепеларе, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Труповете са откарани в смолянската болница за аутопсия.

„Предполагаме, че се касае за убийство и самоубийство, на този етап това само мога да кажа. Не можем да бъдем обаче категорични в това. Ще се правят експертизи, и ще се работи по всички възможни версии. Предстои да дадем брифинг по случая”, информира окръжният прокурор Тодор Деянов.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура