Рок музикантът Антон Бояджийски е мъжът, открит прострелян на Пампорово

14 Feb, 2018

Рок музикантът Антон Бояджийски е мъжът, открит прострелян в Ауди ТТ в Пампорово. Пловдивчанинът е бил китарист в групата “Татко Кристофър”, създадена от Ицо Петроф през 1991. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата “Отново на път”. Антон е писал и текстове на песни за БТР.

41-годишната приятелка на Бояджийски – Николина Попова е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Антон е прострелян в главата, а пистолетът е бил в ръката му. Той е бил облечен изцяло в черно. Оръжието на престъплението е незаконен пистолет “Макаров”.

Телата на двамата са открити около 23:25 часа близо до ски влека на “Малина” от Тодор Мелемов – син на кмета на Смолян.

 

Според водещата версия на полицията в Смолян, Бояджийски е застрелял приятелката си от ревност с три куршума, а след това се е самоубил.

Двамата са имали връзка. И двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната Попова била разведена, а Бояджийски бил вдовец. Николина работила в банков клон на Пампорово. Тя била на Пампорово от понеделник. Приятелят й Антон пристигнал специално, за да се видят за Деня на влюбените.

Труповете са откарани в смолянската болница за аутопсия. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи на автомобила и труповете, предаде trafficnews.bg

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура