Любовна драма зад двойното убийство в Пампорово

14 Feb, 2018

Досъдебно производство за умишлено двойно убийство е образувано по случая „Два трупа в автомобил” на Пампорово. Това обявиха на брифинг шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство от ревност.

41-годишната Николина Попова е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на рокаджията Антон Бояджийски, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на Антон и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет ”Макаров”. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно. Труповете са били в автомобил „Ауди ТТ” с пловдивска регистрация. Телата са открити от Тодор Мелемов – син на кмета на Смолян .

Двамата са били жители на Пловдив. Имали са връзка. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната Попова била разведена, а Бояджийски бил вдовец. Николина работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й Антон пристигнал специално, за да се видят за Деня на влюбените. Назначена е тройна експертиза. Труповете са откарани в смолянската болница за аутопсия. Предстоят повторни огледи на автомобила и труповете. Според източници от полицията причината за двойното убийство е ревност.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура