Състоянието на пострадалия при жестока катастрофа Асен Асенов се подобрява

10 Feb, 2018

Състоянието на пострадалия при жестока катастрофа смолянски бизнесмен Асен Асенов бавно се подобрява, той е излязъл от състоянието на шок и скоро трябва да бъдат спрени лекарствата, които поддържат състоянието му на медикаментозна кома. Рискът за живота му намалява с всеки изминал ден.

Следващата седмица предстоят поне две операции на оцелелия крак на Асенов, който е с две сериозни фрактури на подбедрицата.

Припомняме, че ужасяващият инцидент бе предизвикан от младо момиче, което губи управление над автомобила си „VW Polo”и се врязва в Асенов, точно когато бизнесмена се е качвал в джипа си Toyota Land Cruiser пред офиса си. Пострадалият Асен Асенов е с ампутиран ляв крак, а оцелелият десен крак е със сериозни фрактури и травми.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. Местопроизшествието е запазено от наряд по “Пътен контрол” и посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР-Смолян и РУ-Смолян. Образувано е досъседбно производство.

Подобни

Времето

Обяви за работа

ПРЕДЛАГАМ РАБОТА за сервитьор/ка и пиколо, за целогодишно работещ обект на Пампорово. Много добри условия! 0878 64 10 23; 0876 47 90 95

ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА в работилница по металообработване. По трудов договор 2-ма; почасова работа с граждански договор 2-ма.
За информация тел.: 0887 892 150

КАРЛЪК 97 ООД – гр. Смолян
търси да назначи:
– леяр формовчик – II категория труд, 2-ма човека
– шлосер-заварчик.
Редовна работа срещу добро заплащане.
Тел.: 0898 678 014

БЕНЗИНОСТАНЦИЯ „ЕКО“, кв. Райково набира персонал
– касиер и обслужващ бензиноколонки. Много добро заплащане!
За контакт тел.: 0889 40 27 72

ХОТЕЛ „СТРИЙМ РИЗОРТ” на Пампорово търси нощен администратор и готвач 0886 016 454

ВИЖТЕ И ДРУГИТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА