Проведе се обучение за онлайн търговията и възможностите за увеличаване на продажбите

14 Nov, 2017

Заместник-областните управители Андриян Петров и Владимир Гърбелов откриха бизнес обучение-семинар на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите”, на което Областна администрация Смолян беше домакин.Петров приветства от името на областния управител и от свое име организаторите и участниците, поздрави Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия за подбора на интересна и полезна тема.  „За никой не е изненада, че през последните години електронната търговия се развива в големи размери. През следващите минути ще стане ясно какви възможности и предизвикателства крие тя за малкия и средния бизнес.”

Заместник-областният управител Андриян Петров отбеляза, че този семинар е изключително полезен за региона ни и поради фактът, че в област Смолян се развива предимно малък и среден бизнес. В заключение пожела успех на форума. Обучението се организира от Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) със съдействието на „АПИС Европа” АД, „Ди Ейч Ел Експрес България” и Българска агенция за експортно застраховане (БАЕЗ) ЕАД. Участваха представители на бизнеса, държавни институции, неправителствени организации. Модератор на форума бе Веселина Велчева – регионален представител за градовете Пловдив, Пазарджик и Смолян на ИАНМСП.Лектори на обучението бяха Виктория Кръстева – търговски мениджър „Големи клиенти” в „Ди Ейч Ел Експрес България”, която представи темата, свързана с онлайн търговията и възможностите, които предоставя тя за увеличаване на продажбите на малките и средните предприятия. Доцент Таня Йосифова – преподавател в Университет за национално и световно стопанство, запозна аудиторията с правните аспекти на електронната търговия. Темата, свързана с възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки на територията на Република България и финансиране на бизнеса, презентира Николай Марков – мениджър „Връзки с клиенти” в БАЕЗ ЕАД.

 

Подобни

Времето

Обяви за работа

ПРЕДЛАГАМ РАБОТА за сервитьор/ка и пиколо, за целогодишно работещ обект на Пампорово. Много добри условия! 0878 64 10 23; 0876 47 90 95

ПРЕДЛАГАМЕ РАБОТА в работилница по металообработване. По трудов договор 2-ма; почасова работа с граждански договор 2-ма.
За информация тел.: 0887 892 150

КАРЛЪК 97 ООД – гр. Смолян
търси да назначи:
– леяр формовчик – II категория труд, 2-ма човека
– шлосер-заварчик.
Редовна работа срещу добро заплащане.
Тел.: 0898 678 014

БЕНЗИНОСТАНЦИЯ „ЕКО“, кв. Райково набира персонал
– касиер и обслужващ бензиноколонки. Много добро заплащане!
За контакт тел.: 0889 40 27 72

ХОТЕЛ „СТРИЙМ РИЗОРТ” на Пампорово търси нощен администратор и готвач 0886 016 454

ВИЖТЕ И ДРУГИТЕ ОБЯВИ ЗА РАБОТА