The Guardain: Пампорово е в топ 10 на най-изгодните дестинации за ски почивка

19 Oct, 2017

Ски почивките за цялото семейство може да бъдат наистина скъпи, но ваканцията през студените месеци може и да бъде на сметка, ако се търсят оферти на правилното място.

Като например в българския курорт Пампорово, който британският вестник The Guardian включи в класация за 10-те най-изгодни дестинации за семейна ски почивка.
Пампорово е чудесен курорт с прекрасни гледки, страхотен терен за начинаещи и ски училище, което е високо оценено от посетителите. Сред предимствата на Пампорово трябва да се отбележи и лесния достъп до него.

Плащането на сметките за храна и напитки може сериозно да натежи на бюджета дори и на най-добре планираната ски ваканция, но Пампорово предлага на гостите си пакети, в които е включено изхранването по време на престоя. И не само – посетителите имат възможност да изберат оферта с включени карти за лифт, ски екипировка и инструктор.

Някои от хотелите предлагат намалени цени за семейства с деца, които са на почивка само с един родител. Изгодна почивка в курорта може да се резервира дори и през февруари. Седемдневна почивка с включен полет, трансфер и настаняване за семейства може да се резервира на цена от 944 паунда.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура