Две са версиите за смъртта на 16-годишния Кристиян

22 Jul, 2017

Една от версиите за смъртта на 16-годишния Кристиян, по които работят криминалистите, е самоубийство. Тялото на младежа бе открито по-рано през деня. Младежът блъсна туристи в Триград и избяга. Момчето бе в неизвестност две седмици.

След първоначалния оглед предположенията са, че нещастието се е случило още в нощта на изчезването на ученика, минути след като блъсна група туристи със семейното „Ауди“ в Триград. Изводите са вследствие на видяното от полицаите при първоначалния оглед.

Друга версия е, че е възможно да е паднал в стремежа си да се скрие в гората в тъмната част на денонощието.
„Все още не можем да кажем нищо, прави се оглед на мястото, като предстои аутопсия на тялото и експертизи “, коментира директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Днес по обяд бе намерен трупът на 16-годишния Кристиян. Той е открит  в пропаст в района на Триград в близост до ждрелото, под скала.  По предварителна информация тялото на детето е открито от баща му, който заедно с други роднини обикалял околностите да го търси.

Кристиян бе в неизвестност от малките часове на 9 юли и от тогава имаше няколко акции по издирването му, но всички те завършиха без успех, пише ,,Дарик”.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура